❤️ %%% RABATTER PÅ OP TIL -60%. 7HEAVEN, ME SEDUCE, LIVCO CORSETTI, PINK LIPSTICK, ANAIS. VI HÆVER TEMPERATUREN! %%% ❤️

Rocks Off - Every Girl Kanin Vibrator

Rocks Off - Every Girl Kanin Vibrator

(Bedømmelse 4/5 z 20) Bedøm det
777 dkk

For enhver dame - et godt valg. Det skyldes, at vibratoren har en universel form, der er så elsket af kvinder. Den fokuserer på at stimulere G-punktet, bunden af skeden, samtidig med at klitoris stimuleres kraftigt.

Den er lavet af silikone af høj kvalitet. Den er udstyret med to motorer, så vibrationskraften føles stærkere, og kvindens nydelse når sit højdepunkt. Den fløjlsagtige silikone fungerer bedst sammen med vandbaserede glidecremer - med deres hjælp bliver vibratoren endnu mere behagelig og rig på sensationer.

Den penetrerende spids er karakteristisk fortykket. Dette gør bunden af skeden meget godt fyldt, og G-punktet bliver bogstaveligt talt overøst med vibrationer. For at gøre stimuleringens effektivitet stærkere er der på spidsens overflade buede udskæringer. Dens ujævnhed gør, at vibrationerne føles bedre og mere varierede, og det giver naturligvis kvindelig nydelse.

Klitorisstimulatoren er bred og stor. Det garanterer, at klitoris vil forblive inden for dens rækkevidde, vil være godt "dækket", og styrken af de vibrationer, der kommer fra en separat motor, vil give en fremragende effekt.

For at give kvinden et valg af måder at nå toppen på er vibratoren udstyret med op til 10 programmer for hver spids. Det kraftige genopladelige batteri giver op til 3 timers drift.

Produktfunktioner:

Silikonecover
10x2 programmer
LED-pulser synkroniseret med drift
Vandtæt
Magnetisk opladning
3 timers opladning giver op til 3 timers driftstid



Show in english

Farve: czarny, czerwony, grøn
Størrelse: 18cm

Tilgængelighed: Vælg farve

Størrelses skema

Vælg størrelse
Vælg farve
sort
grøn
rød
eller tilføj til Ønskelisten
Tilgængelighed:
Vælg størrelse

Kommentarer (0)

Fabrikatør:
Rocks Off