14 dage til retur eller ombytning

Stiletter

Højhælede sko er en uundværlig del af en kvindes garderobe – de giver selvtillid, gør figuren slankere, og ser lette og sexede ud, også når man går. Sådanne sko bør vælges om eftermiddagen, da fødderne så er lidt bredere og længere. Når du vælger højhælede sko, skal du tjekke, om hælen er fastgjort midt for hælen på foden - det gør den mere stabil. Endnu en vigtig ting er, at den proportionelle forskel mellem højden på hælen og længden på foden ikke er for stor. Hæle over 10 cm anbefales ikke til kvinder med små fødder – hele kropsvægten overføres til tæerne, hvilket gør det ubehageligt at gå. Det er en god ide at få platformshæle – de øger komforten, når man går, og giver bedre stabilitet. Det er bedst at investere i sko med en god facon, der er lavet af rigtigt læder – de vil holde i lang tid, og der er ingen fare for hudløshed på varme dage. Kvinder, der sjældent går med høje hæle, bør vælge hæle, der er lidt bredere. Dem, der er tyndere, er mindre stabile og mere usikre at gå på – den slags hæle er kun egnet til kvinder, der er øvede i at gå i den slags sko. Ko med spænder eller snørebånd vil passe bedre på foden end dem, man bare smutter i. Når man forsøger at vælge en model, skal man huske at prøve dem begge på, gå flere gange rundt i butikken og tjekke, om skoene passer godt på fødderne og ikke klemmer. Når du går, bør du føle, at kropsvægten ikke blot bæres af det forreste af foden, men af hele foden. Foden bør aldrig skride frem i skoen eller klemme tæerne. Når du prøver højhælede sko, er det bedst at have tynde strømper eller strømpebukser på.

Denne kategori omfatter sko af forskellige typer – klassiske røde, hvide eller sorte, eller nogen der er vildere med slangeskinds- eller militærmønster. De kan være sko man lige smutter i eller sko med spænder eller remme omkring anklerne eller læggene. De kan være lavet af forskellige materialer – fra naturlig eller lakeret læder til øko-læder. Desuden kan de være dækket i glitter og diamanter. Der er ikke blot traditionelle stilarter at vælge imellem – kvinder, der elsker det mere ekstravagante, vil også finde noget, de kan lide. De vil helt sikkert kunne lide alt fra sko med indbyggede strømper, der går halvvejs op ad låret, som kaldes Oxford sko, til dem med finurlige hæle i form af hjul. Højden på hælene varierer mellem 10 til 14 centimeter takket være hvilket, der også er noget spændende til kvinder, der ikke har så meget erfaring med at gå i højhælede sko.

Sandaler og klip-klappere er lige sexede. Farverne er som regel sorte, hvide og røde, men der er også varer til fans af pink, guld og violet. Sandaler og klip-klappere er lige til at smutte i, eller de kan have en rem omkring anklen eller bindes omkring anklerne eller op om læggene. Der er mest produceret af vinyl, plastik, lakeret læder og naturlæder. Bortset fra de klassiske stilarter, tilbyder vi også mere originale typer – pyntet med skinnende krystaller eller sten, sommerfugle, dobbelt bort eller uden en traditionel hæl, men stadig meget komfortabel. Hælenes højde varierer mellem 10 til 16 centimeter.

Denne kategori kan også omfatte høje støvler, som kan tages på ved hjælp af en lynlås, spændes på eller holdes fast af remme med spænder. Foruden de ensfarvede modeller er der også sort med hvid, sort med grøn, og sko, der er pyntet med stjernemotiver eller dekorative knapper. De er fremstillet af forskellige materialer – naturlæder eller lakeret læder eller syntetiske materialer. Hælene varierer mellem ti og fjorten centimeter.

vNäytä lisää >>
572 produkter fundet,   75 på lager  !
I øjeblikket tilbydes 6522 produkter,
inklusive 2222 tilgængelig om 24 timer