• Du har ret til at annullere dit køb uden at opgive en årsag inden for syv arbejdsdage, med start den dag du modtager varen. Du må notificere os om annulleringen ved at skrive til vores e-mail adresse: kundeservice@sassystar.dk

• Send alle byttevarer og returneringer med vedlagt købsbevis til: Sassystar, Kobielska 14 / 2, 04-359 Warsaw, Poland. Sassystar har 14 dage til at gennemføre din ombytning/returnering fra vi modtager den (under højsæsonen kan det tage op til 30 dage). Refunderinger tager op til 30 dage fra vi har modtaget din returnering.

• Hvis du har varene i din varetægt er du forpligtiget til at beholde dem og tage dig fornuftigt af dem. Du skal levere varen tilbage til os i deres originale stand til vores kontaktadresse, for egen omkostning (med mindre vi fejlagtigt har leveret varen til dig eller den er beskadiget eller defekt) så snart som muligt efter du har annulleret kontrakten.

• Vi forbeholder os retten til at lave en forandring der ikke overstiger vores direkte omkostning ved at finde produkterne hvis du ikke returnerer varerne.

• Dette er en del af kundens kontraktlige forpligtelser til at håndtere og pakke varerne med rimelig omhu. Hvis varerne ankommer beskadiget skal der betales op til 100 % kompensation for tabt værdi. Du skal sende returvarerne tilbage til os på din egen regning (medmindre vi leverede varen til dig ved en fejl, eller varen er beskadiget eller defekt). Hvis du bytter dit produkt, dækker vi forsendelsesomkostningerne og sender det udskiftede produkt til dig gratis.

• Du kan udfylde returneringsformularen online, printe den ud og sende den tilbage med din ombytning/returnering. Udfyldning af formularen ikke er obligatorisk, men meget nyttigt, da det indeholder alle de nødvendige detaljer, såsom dit navn og adresse, ordrenummer og returnerede/ombyttede produkters navne. - gå til returneringsformularen i brugersektionen, indtast dit ordrenummer og din e-mail adresse og klik ”send” - udfyld den formular der dukker op - Når du har udfyldt formularen, klik og udskriv returneringsformularen og send til til os sammen med de produkter du ønsker at returnere ANDEN INFORMATION

• Omkostninger ved beskadigede varer/ defekter og omkostningerne ved ukorrekt behandling af ordrer/afsendelser forårsaget af Sassystar.dk er dækket af sælgeren.

• Klager vedrørende eventuelle mekaniske skader opstået under transport vil blive overvejet, hvis en klageformular udfyldes i leverandørens nærvær.

• Hvis en returnering/ombytning ikke accepteres, vil varerne blive sendt tilbage til kunden, og kunden vil blive opkrævet forsendelsesomkostningerne.

• Hvis kunden undlader at afhente pakken som derefter returneres til os, så vil kunden være forpligtet til at dække forsendelsesomkostningerne.