14 dage til retur eller ombytning

Clubwear & Dancewear

Fest- og dansetøj er en kategori skabt specielt for dem, der elsker at gå i byen og danse sexet. Det omfatter tøj og tilbehør, der er perfekt, ikke blot til at gå i byen, men også til en sexet dans for din partner i soveværelset. Alle mænd drømmer om en privat striptease eller lapdance.

Her kan du finde f.eks bluser og overdele af forskellige typer. Damer, der kan lide det klassiske look vil kunne lide stramme toppe i mange stilarter - med skulderstropper, bånd i halsen, ærmeløse, korte og lange ærmer og i forskellige farver - fra sort og hvid til lyserød, kobolt og gul. De ser fantastiske ud takket være zirconium udsmykninger, metalringe, kæder, fiskenetsmønstre eller elgentligt fiskenetsstof med bittesmå eller store huller. De mere modige damer vil føle sig godt tilpas i sexede bh'er fremstillet af en blanding af gummi eller tyl og kunstlæder materiale og wet-look med lynlås, Lycra eller sølvkæder.

Et af de uundværlige elementer inden for sexet dansetøj omfatter også korte nederdele, som helst skal være i nuancer af rødt eller sort. De kan have en lodret lynlås, der er fristende at åbne, være pyntet med latex sløjfer eller monteret med sølvkæder eller metaldekorationer. Vi tilbyder både lige og plisserede nederdele, såvel som nederdele med vidde eller med en fræk sexet udskæring på bagdelen.

Damer, der ikke kan lide nederdele, kan vælge mellem sexede shorts og bukser. De vigtigste farver udover sort omfatter guld, violet og leopardmønster. De kan være i stræk, have en lynlås, have bånd på kanterne eller dekorative lynlåse, eller de kan have udskæringer på ballerne eller seje kæder. Wet-look og Lycra er blandt de mest almindelige materialer omfatter.

Leggings er et alternativ til nederdele og shorts. De kan være klassiske - lange eller halvlange og de kan være uigennemsigtige eller delvist gennemsigtige. Bortset fra Lycra og wet-look modeller findes der også nylonversioner. Leggings kan være glatte, have blondedekorationer omkring anklen, ankelopslag, søm bagpå eller på siden, og leopardmønster eller hjertemønster.

Hvis du skal i byen, skal du tage at de på kjoler. De kan have korte eller lange ærmer, være tynde eller tykke, have bindebånd i halsen eller være stramtsiddende ud i et stykke. De er som oftest lavet af wet-look materiale, Lycra, tyl, nylon eller polyester. Kabaret- eller blondeindsatser, nedskæringer for eller bag, nittedekorationer på ærmerne, et krystalbælte eller en kombination af striber på ryggen kan give dem en original og sexet karakter. Hvad farver angår, har vi meget at vælge imellem. Denne kategori omfatter kjoler i nuancer af sort, rød, guld, gul eller leopardmønster.

Damerne kan se fantastisk ud i go-go sæt, der kan bestå af en kort nederdel og en tube top, meget korte shorts og lang ærmet bluse, bh og G-strenge eller en kjole med en bikini. De kan gøres endnu flottere med korsetbånd, fristende nedskæringer på ryggen eller i siden og gennemsigtige indsatser. Materialer omfatter Lycra, wet-look, nylon og mikrofiber.

Foruden tøj til diskoteket skal man også have tilbehør. For eksempel, lange stribede eller zebra sokker, lodne muffer, wet-look strømper med farverige snøring bagpå, strømpebånd til omkring benene, eller sexede brysttatoveringer.

vNäytä lisää >>
614 Produkter fundet,   329 på lager  !
I øjeblikket tilbydes 6261 produkter,
inklusive 2324 tilgængelig om 24 timer