14 dage til retur eller ombytning

Kostumer

Rollespil er en god måde at få interessant forspil på som opvarmning for både mænd og kvinder. Da der findes forskellige slags sexede kostumer på markedet, kan alle finde noget spændende.

Et eksempel på populære artikler er sygeplejerske kostumet. Det kan være alt-i-et eller en kort nederdel, et sæt, der omfatter en bh og en nederdel eller undertøj, såvel som et forklæde med lynlås. Tilbehøret sætter i høj grad prikken over i’et med dette kostume – ting som en kappe, et stetoskop og en sprøjte.

Mange mænd kan også godt lide skolepigekostumet. Det leveres hovedsaligt med en kort top, der bindes under brystes og en ternet nederdel. Tilbehør kan omfatte et slips eller briller.

Stuepigekostumet er endnu en sexet artikel, der kan bestå af en bh eller top med nederdel eller g-streng, et kostume ud-i-et med udskæringer på siden eller en kort kjole. Ingen sexet stuepige kan arbejde uden et forklæde, en kappe og en fjerdusk.

Hvis en pige vil gøre sin mand hed, skal hun vælge kattepige kostumet. Denne slags kostume kan være udformet som heldragt med udskæringer på siden, et korset, en bh eller en top og g-streng eller trusser og en kort kjole. Nødvendige elementer omfatter katteører og –hale.

Kaninkostumer er også meget populære. Her har vi også flere forskellige udgaver –en sexet krop, et korset eller en kort overdel foruden kanin ører og manchetter med knapper.

Vi kan anbefale politidame kostumer til mænd, der gerne vil domineres. De kan bestå af en kort kjole, en top eller en wet-look nederdel, eller et halvgennemsigtigt korset med g-streng eller trusser. En politikasket, solbriller, slips og håndjern får kostumet til at virke realistisk.

Soldaterpige kostumer er i samme kategori. Her kan man vælge imellem en kort kjole eller en bh med en ekstrakort nederdel. Alle dele fås i traditionelle grønne militærfarver eller endda lyserød.

Gangsterpige kostumer er endnu et af vores uartige produkter, som er lavet i 1950’er stil. Det kan være et korset med knapper eller en overdel, der fremviser brysterne ved hjælp af effektive snore og en g-streng eller shorts. Det vil være flot med en gangster hat til.

Sømandspige kostumer er meget effektive – og fås i rødt, hvidt og blåt. De kan være udformet som korte stramme kjoler med flæser eller huller eller en top med nederdel, og selvfølge med den uundværlige sømandskasket.

Mange kvinder kan godt lide sekretærkostumet, som består af en sort og hvid kjole med slips eller en overdel med nederdel. Det vil se godt ud med røde læber og briller.

Lad os også se på servitrice kostumerne, som ud over en kort kjole med flæser eller afdækkede bryster også kan bestå af en bh eller top og en nederdel. Kostumer af denne type holdes i sort og hvis med lyserøde detaljer.

En dame i et stewardesse kostume er lige så sexet. Det kan bestå at et vinylkostume, en kort bluse eller bh og en nederdel eller korset med skørt, i flere farveudgaver– fra sort og hvid til lyserød og blå.

Fansaf Piraterne i det Caribiske hav vil helt sikkert elske piratpige kostumerne. Ud over et korset eller en kjole med flæser, kan du også vælge et originalt sæt, der består af et korset og ¾-bukser med flæser. Som tilbehør vil det være en god ide at få en klap for øjet, et tørklæde eller strømpebukser med dødningehoveder.

Tilhængere af sport vil elskesportskostumer. En sexet fan kan iklæde sig en stram kjole, en blondebluse og shorts eller en top med nederdel.

Vores soveværelse velkommer også en sexet bondepige. Bondepigekostumer omfatter en kort overdel og en nederdel med flæser, såvel som et valgfrit korset eller særskilte ærmer.

Især, men ikke udelukkende, i julen, er nissepigekostumer en god løsning. Der er flere forskellige kombinationer–en kjole, en skjorte med knapper eller et korset med g-streng eller en top eller bh med nederdel, trusser eller en g-streng. Og det hele er pyntet med bløde, hvide besætninger og selvfølgelig – en nissehue.

Eventyrkostumer er særligt interessante. Man kan vælge sexede Snehvide, den lille Rødhætte eller en alf og mange flere.

Englekostumet er specielt beregnet til kvinder, der kan lide at friste med deres uskyldighed. Det omfatter en kjole, g-streng, lange strømper og vinger og en glorie.

Der er også artikler til de frækkere damer. En ideel mulighed er djævlekostumet. Det kan bestå af en kjole i en slags læderagtigt stof, en bodystocking og trusser eller et korset med nederdel. Og vi har ikke glemt hornene og halen.

Men det er ikke det hele–der er også en interessant kategori med andre kostumer, hvor man kan finde ting som en nonne, en brud eller Batman.

Disse slags kostumer skal også omfatte tilbehør som strømpebukser, lange strømper og hårsløjfer.

vNäytä lisää >>
218 Produkter fundet,   87 på lager  !
I øjeblikket tilbydes 6541 produkter,
inklusive 2155 tilgængelig om 24 timer