14 dage til retur eller ombytning

Tilbehør

Hemmeligheden bag et godt sexliv er ikke kun sensuelt lingeri eller frække kostumer. Tilbehør vil gøre det mere pikant i sengen.

Dem, der elsker en stærk oplevelse, vil kunne lide BDSM sæt og tilbehør. Damerne kan dominere deres mænd ved hjælp af lange bånd, der er pyntet med perlebesatte poser eller bløde håndjern, mens mænd kan binde deres partnere med et langt glat, sensuelt bånd eller bruge en gummiknebel.

Lignende legetøj kan findes i håndjern og bånd kategorien. Førstnævnte kan være lavet af blød pels eller læder og metal pigge, mens sidstnævnte kan være af ruskind, silke eller jacquardstof.

Masker kan være gode til at skrue op for temperaturen i soveværelset. Der findes blondemasker, der ligner elegante smykker, nogle der er lavet af læder og dekoreret med diamanter, vinyl, der får en pige til at ligne en sexet missekat, eller venetianske masker, som også kan bruges i mere anstændige situationer.

Gemmeleg i soveværelset? Hvorfor ikke? Bind for øjnene kan være nyttige til dette. Der er nogen, der er lavet af latex med pigge, eller en blanding af satin og kunstlæder eller blonder, silke satin og Swarovski krystaller.

Apropos Swarovski krystaller - Krystaller og Swarovski smykker er det perfekte tilbehør til kostumer til soveværelset. En skinnende halskæde, en halskæde med diamanter eller et sød kravat udformet som slips. Blondearmbånd udformet som handsker, et armbånd udformet som hjerter eller etarmbånd, der er tre fingre bredt, og som er lavet af krystaller med en lille snor til hænder. Denne kategori omfatter også øreringe, hoftebælter eller halskæder, derrækker sensuelt fra halsen til taljen.

Mens vi er ved det med smykkerne–er der også sexede halsudsmykninger. De kan være lavet af blonder eller ruskind, og de kan være pyntet med strålende krystaller eller rosenmotiver eller pels med skinnende sten.

Pelstørklæder er endnu en idé til forskønnelse af halsen - fra hvid til sort til pink, som kan bruges under en sensuel dans eller til dominanslege.

Handsker er endnu en måde, du kan sætte fut i sengekantslegene. BDSM fans vil kunne lide dem, der er lavet af vådtudseende materialer med dekorative lynlåse eller fristende kantninger langs hele længden. Endnu et spændende forslag er en model lavet af delikat gennemsigtigt tyl med skinnende krystaller eller satin med sløjfe og netudskæring.

Sexede strømper - nyttigt tilbehør til vores soveværelser. De kan være en kombination af satin og blonder, polyester og pels eller lycra. Udsmykningerne omfatter en dejlig sløjfe, en blomst af cubik zirconiaeller... en miniaturepistol.

Alle, dersøger et alternativ til klassiske bh'er, skal vælge sensuelle brystvortekvaster. De fås i forskellige versioner og kan være udsmykket med sløjfer, fjer eller frynser og er lavet af polyester, polyamid eller skinnende krystaller.

Afvaskelige tatoveringer i forskellige former og størrelser er også en interessant udsmykning af huden. Du kan vælge et kranium, en blomst eller et hjerte og sætte det på din ryg, skulder eller over ballerne.

Parykker vil fuldstændig ændre dit udseende i soveværelset. De kan straks give dig vilde krøller, langt lige hår med pandehår eller pagehår. Du kan også blive sexet skolepige eller geisha.

Alle fans af Dorian Grey serien vil elske vores Fifty Shades of Grey kollektion, herunder forskellige bondage sæt, dildoer eller analplugs.

For dem der kan lide slik, byder vi på en erotisk slik afdeling. Denne produktserie omfatter spiselige kropstuscher eller chokolade og gelébønner i frække faconer.

I soveværelse kan du spille erotiske spil som 50 Delightful Nights, Chilli or Lollipop.

Forspil kan forbedres med sexede småting som en kildende fjer eller flydende lys, der afgiver sensuelle dufte.

Derefter kan du fortsætte til legetøj for voksne - dildoer, penisringe eller analkugler.

Hvis du ikke ved hvilken sensuelle gave, du skal give din partner, kan du tjekke vores feromonafdeling, dvs. unikke parfumer, der virker tiltrækkende på det modsatte køn eller kærlighedskosmetik som massage lys eller forskellige intime geler.

Du kan også købe et gavekort til værdier fra 100 til 1000 KR, så hun kan vælge akkurat det produkt, hun har brug for.

vNäytä lisää >>
925 Produkter fundet,   348 på lager  !
I øjeblikket tilbydes 6190 produkter,
inklusive 2327 tilgængelig om 24 timer