14 dage til retur eller ombytning

Strømper

Lange strømper er et godt alternativ til strømpebukser –de er ikke blot mere behagelige og sexede, men de gør også benene mere slanke, og det er lettere at få dem til at passe godt. Desværre er udvalget af størrelser og faconer af strømpebukser sommetider så begrænset, at mange kvinder beslutter sig til ikke at gå med nederdele eller kjoler af den grund.

 

Der er hovedsaligt toslags strømper –de selvsiddende og strømper med strømpeholder. Førstnævnte har silikonebånd, takket være hvilke, det ikke er nødvendigt med strømpeholder. Valget afhænger af lårmålet. Damer, der er lidt fyldigere, bør ikke vælge denne type strømpe, da den stramme kant for oven kan resultere i deller på benene, der ikke ser godt ud.

 

Den anden type er strømper med strømpeholder. Dem med metalclips og mindst fire strømpebånd er de vigtigste. De vigtigste kriterier, når man skal vælge denne slags strømper, er personens vægt og højde. Strømper kan også opdeles i elastik eller nylon. Førstnævnte vælgespå baggrund af højde, vægt, den foretrukne højde af båndet på låret samt målet af låret, hvor båndet skal sidde. Hvad angår den anden type, skal du overveje fodens længde og bredde samt højden, vægten og hvor højt oppe på låret, båndet skal sidde. Det er værd at huske, at nylonstrømper næsten ikke strækkersig overhovedet.

 

Hvorfor er det så vigtigt at vælge en ordentlig størrelse i strømper? Når du vælger dem alt for små, kan snørebånd eller silikonebånd beskadiget, tåen kan hurtigt blive slidt op, og selv små rifter kan hurtigt blive til lange løb. På den anden side vil alt for store strømper resultere i synlig krølning omkring fødder, ankler og knæ, som ikke ser godt ud, og ujævn farve omkring knæet. Når du går med strømper, der er for stramme, skal du være opmærksom på, at der vil være unaturligefolder omkring ankler og knæ, mens der i tilfælde af for store strømper dannes en såkaldt pose på indersiden af lårene.

vNäytä lisää >>
428 Produkter fundet,   218 på lager  !
I øjeblikket tilbydes 6261 produkter,
inklusive 2278 tilgængelig om 24 timer