14 dage til retur eller ombytning

Strømpebukser

Strømpebukser er en uundværlig del af enhver kvindes garderobe. Man kan have dem på til nederdele, kjoler og... i soveværelset, hvor de kan være en del af et sexet nattøj.

 

Strømpebukser laves af forskellige materialer. Et af dem er spandex–et meget fleksibelt materiale, der efter at være blevet strakt, genfinder sin oprindelige form. Strømpebukser, der er fremstillet af dette materiale føles ikke stramt på benene og bliver ikke overstrakt med tiden. De fremstilles også af Lycra 3D –som er et materiale, hvor tråden strikkes i hver række, så de har godt med strækog passer perfekt på benene. Der findes også strømper på markedet af strækstof, som er et meget elastisk og fleksibelt materiale. Man skal være opmærksom på, at det ikke sidder så meget til på benene som Lycra og det kan nemt blive forstrakt med tiden.

 

Hvad tykkelsen af strømpebukser angår, angives den efter denier (den) eller dtex skalaen. Begge enheder henviser til vægten af fibre af en bestemt længde. Når der er tale om den, taler vi om fibre med en længde på 9000 meter, mens det er 1000 meter, når vi taler om dtex. Strømpebukser kan have en tykkelse, der spænder fra 5 den (6 dtex) til 250 den (280 dtex). De mest populære tykkelser på markedet er: 8 den (9 dtex), 15 den (17 dtex), 20 den (22 dtex), 40 den (44 dtex), 60 den (67 dtex) og 100 den (111 dtex). 5-8 den er det bedste valg til meget varme sommerdage, man bør gå med 15-20 den på kontoret, til aftenarrangementer og på varme, men ikke drønhede dage, 40-60 den er gode til det tidlige forår og efterår, når kvinder går med støvler og høje støvler samt til brug under bukser. Disse er som oftest tilsat uld, akryl eller bomuld.

 

De kan opdeles i egentlige strømpebukser og de skridtløse. Den første type giver ekstra beskyttelse mod personskader, samt mekaniske skader og kulde. Et vigtigt element ved strømpebukser er også linningen, som kan være et bånd, der former figuren,eller et ikke-trykkende bånd. Jo bredere det er, jo mere komfortableer strømpebukserne. Folk der ikke kan lide at båndet ligesom skærer kropslinjen over, kan vælge hip-huggers, dvs. strømpebukser med lang talje.

vNäytä lisää >>
250 Produkter fundet,   112 på lager  !
I øjeblikket tilbydes 6543 produkter,
inklusive 2268 tilgængelig om 24 timer