14 dage til retur eller ombytning

Selebælter

Så sent som for nogle snese år siden var strømpeholdere en uundværlig del af enhver kvindes beklædning. I dag bliver de i de fleste tilfælde behandlet som et interessant fænomen der er beregnet til at forbedre kærlighedslivet eller til at gøre en partner interesseret. Sådanne holdere kan også bruges, hvis man ønsker at vise sin figur frem og, som navnet antyder, til at holde på strømperne. De kan opdeles alt efter antallet af strømpebånd og bredde.

Den første parameter er meget vigtig, da den gør det muligt at holde strømperne på plads hele dagen. Holderne kan bestå af mellem 4 og 14 strømpebånd. Den bedste løsninger er en holder med 6 bånd, 3 pr. ben, hvormed strømpen holdes på 3 sider. Holdere med 8 eller flere bånd er egnet til lidt større piger og til dem, der elsker nylonstrømper. Hvad bredden angår, findes der fire typer holdere. Det kan være tynde holdere, holdere i mellembredde fra 15 til 20 centimeter, fuld - 25 til 28 centimeter og formende - fra 28 til 35 centimeter.

Den første type er udelukkende dekorativ, den anden betragtes som den mest universelle, den tredje kan kun bruges om taljen og bruges til at fremvise den, mens den fjerde dækker fra taljen til ballerne og bruges til at gøre maven flad, forme hofterne og betone taljen og ballerne. Holderne kan ikke blot fastgøres til strømper, men også til korsetter, halvkorsetter eller bodystockings.

En velvalgt holder bør være komfortabel og strømpebåndene stramme nok til at holde strømpen på plads hele dagen. Strømpebånd bagtil bør være ved siden af ballerne, så man ikke mærker dem, når man sidder. Deres spænder og hægter bør være af metal og ikke plastik.
vNäytä lisää >>
137 Produkter fundet,   71 på lager  !
I øjeblikket tilbydes 6465 produkter,
inklusive 2207 tilgængelig om 24 timer