Wersja duńska Wersja norweska Wersja holenderska Wersja fińska Svensk version Engelsk version Wersja rumuńska Polsk version
~Filtrer~


Se flere størrelser Se færre størrelsermateriale:
produktfunktioner:
zdobienie:
Se flere produktfunktioner Se færre produktfunktioner

Piske

 

Piske er et obligatorisk element indenfor frække BDSM lege.Der er flere forskellige variationer–fremstillet af natur- eller kunstlæder, har mange eller få haler, som derudover kan være afsluttet med kroge eller knuder. De mest populære er dem, der har et kort håndtag og en flettet hale.

Disse erotiske stykker legetøj er beregnet til erfarne personer, da der skal nogen erfaring til at bruge dem mesterligt. Man skal lære, hvordan man kun pisker hudens overflade, hvordan man rammer det ønskede område, og hvordan man gør huden rød uden at beskadige den.

Dem, der foretrækker blidere leg, bør vælge stofpiske med få haler. En anden type pisk har haler, der er nogle få gange længere end en almindelig pisk. Dette legetøj er lettere at bruge for folk, der tager deres første skridt ind i BDSM. For det første kan du vælge modeller, der ikke gøre ondt, men kun er til rollespil. De har tit bredere stykker stof, som ikke kan skade huden. Der fås flere forskellige slags på markedet, og de mest populære er dem, der er lavet af læder og ruskind. De kan have små kugler eller hægter på enderne. Meget følsomme personer kan overveje en pisk i form af en fjerkost. Hvis man vælger at lege med sådanne ting, er det vigtigt at huske ikke at slå sin partner i ansigtet, på halsen, på maven eller anklerne.

En domineret person bør stå i en understøttet knælende stilling, og kysse bør starte med kærtegn på huden. Først derefter kan man gå videre til blide strøg og hårdere slag. Bind for øjnene og håndjern kan være en interessant tilføjelse til piske, der gør dominering endnu bedre.

vNäytä lisää
84 produkter fundet,   29 på lager  !

Gå til side   1 2

Gå til side   1 2
~Hvorfor os?~
  • Det største udvalg i frækt lingeri
  • Unikke modeller
  • Glimrende kundeservice
  • Kun originale produkter
Hold dig opdateret med nye produkter på SassyStar.dk!  
SSL Certificate
©2004-20 '| SassyStar.dk ''giver dig grund til at synde'''
 
Design: Catdesign.pl
Engine: vert.info.pl