14 dage til retur eller ombytning

Lingeri

Velvalgt sensuelt lingeri er den perfekte måde at sætte lidt fut i elskovslivet på. Takket være det omfangsrige udvalg af produkter kan alle finde noget interessant, uanset facon eller smag.

Den mest populære type er sæt, der fås i mange kombinationer. Bortset fra de traditionelle med bh og g-streng eller trusser er der nogle medstropløs overdel og kort nederdel eller kort bluse og shorts.

Bodylingeri er et godt alternativ til de traditionelle sæt. Denne type lingeri kan med smykker som dekoration eller en sammensætning af tynde striber eller fristende bånd i form af en sløjfe se virkelig unikt ud.

Læderlingeri er en meget interessant type lingeri, som er et godt valg for alle, der er fascineret af BDSMlege. Læderet kan være udformet som korsetter, nederdele, kjoler eller handsker.

Damer, der kan lide ekstremt intensive følelser,vil måske være interesseret i latex, vinyl og fetich lingeri. Alle mænd kommer i humør, når de ser skinnende sorte strømper, en nederdel, der viser ballerne eller et kostume med udskæringer på ryg og lår.

Et andet populært produkt er korsetter, som både kan tjene til at understrege formerne, men som også kan ændre lidt på figuren. De har ofte skulderstropper, der bindes, eller ingen overhovedet, de har forskellige underwires og hægter til strømperne, og kan afsløre hele brystet eller bare lidt af det.

Mange kvinder vælger bodystockings, der er udformet i et stykke med en sexet udskæring i skridtet. De kan have lange ærmer, tynde skulderstropper, være fuldstændig gennemsigtige, halvgennemsigtige, eller være lavet af nylon eller vinyl.

Bluser og kjoler kan se lige så interessante ud. Afhængigt af ens præferencer, kan man vælge satin, sømløse bluser eller "peek-a-boo"bluser, der viser brystet. Push-up modeller er perfekte til damer med små bryster og babydollstil dem med rundere former.

Hvad angår kjoler til elskovslegen anbefaler vi leopard mønster, halvgennemsigtig eller langærmet til de vilde.

Lange kjoler med sideslids, udskæringer på hofterne eller korte fortil og længere bagtil.

Ovenpå lingeriet kan du have negligeer eller morgenkåber på. De kan bindes foran, pyntes med fjer og har unikke udsmykninger.

Badedragter er lige så sexede som lingeri. De kan være sammensat af en bh eller overdel og trusser, g-streng eller en kort kjole.

Kvinder med rundere former bør vælge Fluffy/XL+ lingeri, der dækker der, hvor figuren ikke er helt perfekt, mens det også fremhæver de gode sider. Korsetter gemmer maven og løstsiddende natkjole er egnede til de lidt mere buttede damer.

G-strenge, trusser og shorts er dejligt tilbehør til en sexet bh. De kan være lavet af latex, lycra eller blonder og kan haveudsmykninger eller dristige udskæringer foran.

Sexet tøj bør også omfatte strømper, som ikke kun virker fristende, men som også vil få benenetil at se længere ud. De er lavet af polyamid, nylon eller økolæder og kan være pyntet med snørebånd eller farverige sløjfebånd.

Strømpebukser er et alternativ til strømper. Udover de klassiske versioner, kan de også have udskæringer på ballerne eller langs hele længden eller bestå af netstof med store huller.

Mænd, der ønsker at overraske deres damer, bør se på herremænd lingeri. Det er ikke kun stramme bukser eller g-strenge, men også sexede kostumer, så man for eksempel kan spille soldat eller Tarzan.

vNäytä lisää >>
1659 Produkter fundet,   692 På lager  !
I øjeblikket tilbydes 6514 produkter,
inklusive 2222 tilgængelig om 24 timer