Wersja duńska Wersja norweska Wersja holenderska Wersja fińska Svensk version Engelsk version Wersja rumuńska Polsk version
~Filtrer~Se flere størrelser Se færre størrelsermateriale:
inkluderet:
blonder:
produktfunktioner:
zdobienie:
underbøjle:
Se flere produktfunktioner Se færre produktfunktioner

Korsetter

 

I dag er korsettet en populær form for lingeri, man både kan have på i soveværelset og til dagligt. Det vigtigste spørgsmål, nårman skal vælge, er ideel pasform på kroppen. Korsettet må ikke skille sig ud eller være for stramt over det hele. Når du køber det, skal du overveje, hvilken kropstype, du har, og du skal overveje, hvad du ønsker at fremhæve og hvad du gerne vil skjule.

 

Hvis du vil have et korset, du kan gå med til hverdag, er det bedst at vælge enunderbuste model med metalbøjler eller plastikbøjler af høj kvalitet. Hvis du gerne vil have hvepsetalje, skal du vælge et model korset med en kort talje. Du skal også huske, at det tager meget tid og meget tålmodighed at opnå en betydelig reduktion i taljemål. Både korsettet og kroppen skal vænne sig til den stramme pasform. Derfor bør du ikke stramme det for meget i starten.

 

Når et korset skal være et element i et sæt tøj til en fest, anbefaler vi modeller med metal- eller plastikbøjler. Et godt valg er modeller, der er pyntet med snørebånd eller atypiske farver og mønstre. Et korset, der skal bruges som erotisk lingeri skal være let og give dig mulighed for at bevæge dig ubesværet. Da det ikke skal have for mange stivere, skal du vælge en model med færre stivere. Det vil være lettere for din partner at tage det af, hvis du vælger en model med hægter eller lynlås.

 

Kvinder med mindre bryster bør fokusere på underbuste korsetter, mens dem med en større barm er bedre tjent med et korset med skåle eller et bredere panel i brystområdet. Med hensyn til deres konstruktion, kan korsetter opdeles i underbuste, dvs. lige under brysterne, og overbuste, dvs. de dækker brysterne. Typer af underbuste korsetter omfatter: traditionelle (begynder lige ved hofterne og slutter under barmen), Longine (en længere type, bedst til højere damer eller dem med en længere krop). På den anden side kan overbuste korsetter opdeles i traditionelle modeller, der er egnet til kvinder med næsten enhver kropstype, korte modeller for kvinder, der ikke er så høje eller dem med en kortere krop, og lange til høje damer, dem med langekroppe, og dem, der gerne vil skjule problemer omkring mave og hofter.

vNäytä lisää
120 Produkter fundet,   41 på lager  !

Gå til side   1 2

Gå til side   1 2
~Hvorfor os?~
  • Det største udvalg i frækt lingeri
  • Unikke modeller
  • Glimrende kundeservice
  • Kun originale produkter
Hold dig opdateret med nye produkter på SassyStar.dk!  
SSL Certificate
©2004-20 '| SassyStar.dk ''giver dig grund til at synde'''
 
Design: Catdesign.pl
Engine: vert.info.pl