Wersja duńska Wersja norweska Wersja holenderska Wersja fińska Svensk version Engelsk version Wersja rumuńska Polsk version
~Filtrer~Se flere størrelser Se færre størrelsermateriale:
produktfunktioner:
zdobienie:
inkluderet:
blonder:
Se flere produktfunktioner Se færre produktfunktioner

Herreundertøj og Kostumer

 

Indtil for nylig gik mænd ikke gik alt for meget op i, hvad undertøj de gik i, og de fokuserede mere på at det var behageligt, end på, hvordan det så ud. Men i øjeblikket er situationen begyndt at ændre sig, og vi ser flere typer undertøj til herrer i forskellige farver og stilarter.

 

De mest populæreerunderbukser, dvs. de klassiske uden ben, der dækker kroppen fra taljen til låret. De kan bruges med forskellige typer bukser og også jakkesæt. En anden type er såkaldte bikinitrusser, som er mere udskårne, har smallere talje og viser mere af låret. Boksershorts er en lige så populær type, mænd kan lide på grund af deres løse facon og komfort.De er løse og ikke-strammende bukser med knapper fortil. Man kan gå med dem om dagen, men de kan også bruges til at sove i. De er for det meste lavet af bomuld, men sommetider også af syntetisk stof. Det anbefales ikke at have dem på til sportsaktiviteter. Endnu et produkt, der er blevet populært for nylig, er shorts, der sommetider kaldes tights. De har korte ben som boksershorts, men de er ikke så løse.

 

De er for det meste lavet af elastiske materialer, der sidder til på kroppen, og de er behagelige og ikke synlige under bukser. Aktive sportsudøvere bør vælge termoaktivt undertøj lavet af hurtigttørrende materiale, der trækker sveden væk og har bakteriostatiske egenskaber. Til vandsport anbefaler vi badebukser, lange eller korte, stramme eller løsei bokser, speedo eller shorts stil. Hvad angår erotisk lingeri er det bedste valg g-strenge, der ser ud ligesom damevarianten. De er ofte lavet af læder eller kunstlæder. Sommetider har de sjove ting fortil, som for eksempel en elefant snabel.

vNäytä lisää
131 Produkter fundet,   67 på lager  !

Gå til side   1 23

Gå til side   1 23
~Hvorfor os?~
  • Det største udvalg i frækt lingeri
  • Unikke modeller
  • Glimrende kundeservice
  • Kun originale produkter
Hold dig opdateret med nye produkter på SassyStar.dk!  
SSL Certificate
©2004-20 '| SassyStar.dk ''giver dig grund til at synde'''
 
Design: Catdesign.pl
Engine: vert.info.pl