Wersja duńska Wersja norweska Wersja holenderska Wersja fińska Svensk version Engelsk version Wersja rumuńska Polsk version

Badetøj

 

Badedragter er uundværlige til ferieture, men også på andre tidspunkter. De kan være hensigtsmæssige til sjov ved stranden eller i boblebadet. Hvis man vælger den rigtige, kan det skjule problemområder på kroppen og fremhæve de kønneste steder.

 

Damer med store bryster bør vælge en bh, der dækker godt, med dybe skåle og brede skulderstropper. Kvinder, der har mindre bryster vil se bedst ud i klassiske bh’er med skumfyld og store farvestrålende mønstre, såvel som push-up bh’er, der visuelt forstørrer brysterne og løfter dem. Forskellige slags dekorationer, såvel som skinnende materialer og lyse, klare farver vil alle være et godt valg.

 

Stropløse bh’er med små mønstre anbefales ikke til kvinder med små bryster. Hvis du har et problem med ben, der er for korte, bør du vælge trusser med høj talje. Det vil få benlinjen til at se længere ud, mens kroppen vil se kortere ud. Trusser og shorts med lav talje anbefales ikke. Kvinder med omfangsrige arme bør vælge bh’er med brede skulderstropper, og dem, der desuden har små bryster, bør bruge en push-up bh. Det vil også klæde dem med en bh, der har strop om nakken, hvilket får armene til at se mindre og slankere ud.

 

Disse damer bør undgå bondage bh’er, lodrette skulderstropper og mønstre med lodrette striber. Når du lider af en manglende talje, bør du vælge en mørk badedragt i et stykke med et lysere krussedulle-mønster omkring taljen. I en sådan situation er det en god ide med en bikini med et lyst mønster på overdelen og tætsiddende shorts i lysefarver forneden. Trusser med høj talje med spraglede mønstre anbefales ikke.

 

Hvis du har en kort hals, skal du vælge en top med v-udskæring, der har mørk kant. Omvendt bør du ikke bruge små runde halslinjer eller bh’er med brede skulderstropper.

vNäytä lisää
13 Produkter fundet,   3 På lager  !

Gå til side   1

Gå til side   1
~Hvorfor os?~
  • Det største udvalg i frækt lingeri
  • Unikke modeller
  • Glimrende kundeservice
  • Kun originale produkter
Hold dig opdateret med nye produkter på SassyStar.dk!  
SSL Certificate
©2004-20 '| SassyStar.dk ''giver dig grund til at synde'''
 
Design: Catdesign.pl
Engine: vert.info.pl