❤️ %%% RABATTER PÅ OP TIL -60%. 7HEAVEN, ME SEDUCE, LIVCO CORSETTI, PINK LIPSTICK, ANAIS. VI HÆVER TEMPERATUREN! %%% ❤️

Simply Strapless - Lille strap on vibrator

Simply Strapless - Lille strap on vibrator

(Bedømmelse 4/5 z 46) Bedøm det
347 dkk

Vibratorerne i denne serie er designet til at blive båret af en kvinde uden brug af remme eller seler, i modsætning til traditionelle strap-on. De holdes på plads af muskelkraft og af den anatomisk formede spids. De kan med succes bruges af en kvinde til vaginal penetration af en partner eller anal penetration af en mand eller kvinde.

Kvinden, der bærer denne model, stimuleres af tilstedeværelsen af en kortere spids i skeden, som bevæger sig under penetrationen, og af de gnidende faner på bagsiden af penis.

Det visuelle indtryk er utroligt realistisk, da manglen på en sele får penis til bogstaveligt talt at vokse ud af kvinden i lighed med et ægte mandligt lem. Det giver også mulighed for direkte krop til krop-kontakt uden forstyrrelser fra diverse støttebånd eller trusser, hvilket er en yderligere meget stærk sensuel stimulans. Den person, der bliver penetreret, føles også meget ægte, da penis er anatomisk modelleret efter et mandligt lem og bevæger sig meget naturligt indeni. Takket være en vis elasticitet efterligner den penis ekstremt godt.Produktlængde: 145 mm, Produktdiameter: 33 mm, længde af den korteste spids: 75 mm, Diameter : 38 mm / Pakket: 22,5 x 25 x 7 cm



Show in english

Farve: violet
Størrelse: 14,5cm
Materiale: silikon medyczny

Tilgængelighed: Udsolgt

Størrelses skema

Vælg størrelse
Vælg farve
violet

Opgiv venligst din e-mail adresse og vi vil fortælle dig hvornår dette produkt er på lager igen [?]

eller tilføj til Ønskelisten
Tilgængelighed:
Vælg størrelse

Kommentarer (0)

Fabrikatør:
Simply Strapless