❤️ %%% RABATTER PÅ OP TIL -60%. 7HEAVEN, ME SEDUCE, LIVCO CORSETTI, PINK LIPSTICK, ANAIS. VI HÆVER TEMPERATUREN! %%% ❤️

Rocks Off - Red Temptations Par-kit

Rocks Off - Red Temptations Par-kit

(Bedømmelse 5/5 z 61) Bedøm det
601 dkk

Mini tilbehørssæt - Rocks-Off Truly Yours Red Temptations Kit

Hvis du ønsker at stifte bekendtskab med erotisk tilbehør, foreslår vi, at du køber nedenstående sæt. Her finder du tre af vores mest populære legetøj, som vil give dig masser af nye glæder og introducere dig til en verden af gadgets for voksne. Og de vil gøre det med stil, for firmaet har styr på det, og alle modellerne er gennemtænkte og skræddersyet til dine behov.
I sættet finder du:

Klassisk vibrator med en gennemprøvet og populær form. Skråt, med en spids, der giver mulighed for glat indgang, men også perfekt til punktspil med klitoris. Det hele vibrerer kraftigt, i 10 programmer.
vibrator profileret, anal. Denne model er specielt designet til anal penetration. Den har ikke kun et passende buet skaft, men også en bred beskyttelse i bunden. På denne måde går den ikke for dybt ind, selv om den er lille, og du mister ikke kontrollen over den, selv om den er lille. Den kan bruges af både mænd og kvinder, hvor sidstnævnte søger fornøjelsen af en prostatamassage.
Penisring. En klassiker, der giver dig mulighed for at få en stærkere og mere imponerende erektion på et øjeblik. Når den placeres på den erigerede penis, bliver den hårdere, venerne svulmer smukt op, og det hele pulserer dejligt. For endnu større nydelse kan ringen bruges sammen med en vibrerende enhed for at kæle yderligere for din partners klitoris.

Produktfunktioner:

Sæt baseret på de bedst sælgende modeller RO 120 og R0 60
Materiale: silikone, ABS plast
Vandtæt



Show in english

Farve: czerwony

Tilgængelighed: Udsolgt

Størrelses skema

Vælg størrelse
Vælg farve
rød

Opgiv venligst din e-mail adresse og vi vil fortælle dig hvornår dette produkt er på lager igen [?]

eller tilføj til Ønskelisten
Tilgængelighed:
Vælg størrelse

Kommentarer (0)

Fabrikatør:
Rocks Off