❤️ %%% RABATTER PÅ OP TIL -60%. 7HEAVEN, ME SEDUCE, LIVCO CORSETTI, PINK LIPSTICK, ANAIS. VI HÆVER TEMPERATUREN! %%% ❤️

Bijoux Cosmetiques - Massage Oil

Bijoux Cosmetiques - Massage Oil

(Bedømmelse 5/5 z 56) Bedøm det
192 dkk

Bijoux Cosmétiques tilbyder produkter, der får dig til at føle dig speciel. Det er derfor, virksomheden lægger så stor vægt på pleje af fremstillingsprocessen og på udvælgelse af naturlige ingredienser og dufte, hvis virkning er i harmoni med hudens naturlige balance.

.

. I kosmetikkens formler finder du ikke parbener eller mineralolier, men kun ingredienser af højeste kvalitet, der gør det muligt at opnå en optimal effekt med sikkerhed for kroppen og følsomme intime områder. Glasemballagen bidrager også til sikker opbevaring og stabilitet af formlerne.
.
. Efter påføring kan huden kysses, slikkes og kærtegnes med munden uden at efterlade en kemisk eftersmag, men glæde sanserne med naturligheden i smagen og duften.

.
/> De unikke smage og aromaer De unikke smage og aromaer vil med garanti gøre dine kys og kærtegn så lækre som nogensinde.

.

Spiselig massageolie. Den usædvanligt naturlige aroma af chokolade er beriget med omhyggeligt udvalgte citrusfrugter, hvilket giver dig mulighed for at opleve en massage, der stimulerer, opfrisker og ophidser.


Massageolie.

Massageolie. 100ml



Show in english

Tilgængelighed: Vælg farve

Størrelses skema

Vælg størrelse
Vælg farve
Aphrodisia
karamel
vilde jordbær
czekolada ciemna
eller tilføj til Ønskelisten
Tilgængelighed:
Vælg størrelse

Kommentarer (0)