❤️ %%% RABATTER PÅ OP TIL -60%. 7HEAVEN, ME SEDUCE, LIVCO CORSETTI, PINK LIPSTICK, ANAIS. VI HÆVER TEMPERATUREN! %%% ❤️

Petits Joujoux - Fine Massage Candles Large 120 gram

Petits Joujoux - Fine Massage Candles Large 120 gram

(Bedømmelse 4,5/5 z 21) Bedøm det
404 dkk

"Rejsen til Paris" er en slags afrodisiakum.

Turen til Paris

"Rejsen til Paris

Massagelyset "Journey to Rome" vil tage dig og din partner med på en rejse fuld af begejstring, først ved at skabe en romantisk stemning og derefter gennem en varmende massage. Takket være kombinationen af grapefrugt og en knivspids tør bergamot er "Journey to Rome" en slags afrodisiakum. Den stimulerer både fantasi og begær.

"Den romerske rejse" er en slags afrodisiakum.

"Rejsen til Paris" er en slags afrodisiakum.

Massagelyset "Rejsen til Athen" vil tage dig og din partner med på en rejse fuld af begejstring ved først at skabe en romantisk stemning og derefter gennem en varmende massage. "Journey to Athens" er en slags afrodisiakum takket være sin kombination af moskus og patchouli. Den stimulerer både fantasi og begær.

"Rejsen til Athen" er et afrodisiakum af en slags.

"Rejsen til Paris" er en slags afrodisiakum.

Massagelyset "Journey to London" vil tage dig og din partner med på en rejse fuld af begejstring, først ved at skabe en romantisk stemning og derefter gennem en varmende massage. "Journey to London" er en slags afrodisiakum takket være kombinationen af rabarber og ambra. Den stimulerer både fantasi og begær.

"Journey to London" er en slags afrodisiakum.

"Rejsen til Orienten Massagelyset "Journey to the Orient" tager dig og din partner med på en rejse fuld af opstemthed ved først at skabe en romantisk stemning og derefter gennem en varmende massage. "Journey to the Orient" er en slags afrodisiakum takket være kombinationen af granatæble og hvid peber. Den stimulerer både fantasi og begær.

"Rejsen til Orienten" er en slags afrodisiakum.









"Rejsen til Paris" er en slags elskovsmiddel.

"Rejsen til Paris

Massagelyset "Journey to Waikiki" vil tage dig og din partner med på en rejse fuld af begejstring, først ved at skabe en romantisk stemning og derefter gennem en varmende massage. Takket være kombinationen af kokosnød og ananas er "Journey to Waikiki" en slags afrodisiakum. Den stimulerer både fantasi og lyst.

"Voyage to Waikiki" er en slags afrodisiakum.

"Rejsen til Paris" er en slags elskovsmiddel.

Produktet indeholder ikke kunstige farvestoffer. Beriget med bl.a. jojobaolie og sheasmør. Fremstillet af ingredienser af højeste kvalitet. Leveres i en elegant gaveæske, der er ideel som gave.

.

Vægt: 180g.


Lysets varighed: op til 50 timer



Show in english

Farve: Athens, Waikiki, Orient, London, Paris, Rome
Størrelse: 180g

Tilgængelighed: Vælg farve

Størrelses skema

Vælg størrelse
Vælg farve
London
Orient
Waikiki
Athens
Rome
Paris
eller tilføj til Ønskelisten
Tilgængelighed:
Vælg størrelse

Kommentarer (0)

Fabrikatør:
Petits Joujoux